0624870711 dan@lefaymagic.nl

Karin Boon

Al sinds Karin’s vroegste jeugd was nieuwsgierigheid haar belangrijkste drijfveer. Ze stelde veel vragen, waarvan de meeste niet beantwoord werden, en was altijd op zoek naar antwoorden en nieuwe ervaringen.

Na de opleiding aan de HALO, en daarna de Academie voor Fysiotherapie, werkte ze als fysio-, en bewegingstherapeut in een particuliere praktijk. De vragen stapelden zich op, en de studie psychologie was een, voor Karin, logisch vervolg.

7 jaar later, nadat ze cum laude was afgestudeerd, verliet ze de fysiotherapie, en begon samen met partner Dan LeFay, een eigen bedrijf LeFay Magic.
Het verzorgen van presentaties en workshops in het bedrijfsleven en onderwijs, zorgden ervoor dat Karin’s zoektocht naar kennis gewoon door kon gaan. Met als extra uitdaging het vertalen van deze kennis naar de vraag van de klant.

Haar nieuwsgierigheid spitste zich toe op het gebied van lichaamstaal en emotie, en vol enthousiasme dook ze daarin. Hieruit ontstonden workshops en masterclasses over lichaamstaal en liegen.

Deelnemer Menzis Masterclass Lichaamstaal:
Ik vond het leuk! Het werd op een enthousiaste manier gegeven.
Het was ook leuk om te doen met elkaar en het beeldmateriaal vond ik ook goed. Ik vond het een hele leuke leerzame workshop. Moet zeggen dat Karin het ook heel leuk deed.
Graag meld ik me bij deze aan voor het vervolg!!!

In 2015 ontstond een nieuwe tak aan de LeFay Magic boom: Karin begon haar eigen bedrijf Brain-date. Een praktijk aan huis, waar ze counseling en coaching geeft aan klanten.

Naast alle drang tot studie en creëren, kan ze zich verliezen in lezen, in de natuur en dieren, in filosofie. Onconventionele doe-het-zelf projecten zorgen ervoor dat er weer ruimte ontstaat in haar volle brein.
En in het maken van muziek, (basgitaar) samen met partner Dan LeFay in verschillende bands, komt alles weer bij elkaar: nieuwsgierigheid, beweegdrang en naar elkaar luisteren en kijken. Motto: ‘omarm het leven in al zijn volheid.’

Volg ons op

Adres

Burg. v.d. Werffstraat 15
2581 SC Den Haag

IBAN: NL52 INGB 0008 6596 32

KvK Haaglanden 27189508

BTWnummer: 818865775 B01

Share This