0624870711 dan@lefaymagic.nl

WORKSHOPS

Mensen iets leren, wat blijft hangen. Wat ze in de praktijk kunnen gebruiken, en waar ze met anderen over praten. Wat je terug kunt laten komen, tijdens vergaderingen en besprekingen. En vergeet vooral het plezier niet!

We bieden twee basis workshops en twee vervolg workshops:

  • In samenwerking met Brain-date is er de basis workshop “Lichaamstaal”, waarin men leert wat lichaamstaal is, wat emotie daarmee te maken heeft, hoe lichaamstaal eruit ziet, en wat je ermee kunt bereiken. Een zeer interactieve workshop, met veel beeldmateriaal, en kennis die je meteen in de praktijk kunt brengen.
  • Pinokkio’s neus”, is de vervolg workshop, die dieper ingaat op lichaamstaal, en met name de relatie tussen lichaamstaal en liegen behandeld. Ook dit is een workshop die gegeven wordt in samenwerking met Brain-date.

Deze twee workshops kunnen worden gecombineerd met bijvoorbeeld kop en staart presentaties van LeFay Magic. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

 

  • De workshop “Het tipje van de sluier”. In deze workshop over de achtergronden van magie, leer je wat er allemaal bij komt kijken, om illusies te vertonen, om de aandacht van de toeschouwer vast te houden, en om jezelf te presenteren.
  • Bij de vervolgworkshop “Help, ze kijken naar me”, komen bovenstaande workshops samen, en leer je hoe je succesvol presenteert. Lichaamstaal, stemgebruik, vasthouden en sturen van aandacht; manieren om jouw boodschap goed over te brengen, qua vorm en qua inhoud.
De presentatie tijdens het congres Bureau Kwaliteit Kinderopvang was verrassend.

De combinatie met goochelen vind ik supergoed qua vondst en uitvoering. De magie van het brein hebben jullie te pakken, ongrijpbaar en toch zo duidelijk eenvoudig.

Wilma Immers

Coach mindset en talent. Persoonlijk leiderschap, trainer communicatie

Direct contact opnemen?

Bel Karin (06-17018907) of Dan (06-24870711)

Volg ons op

Adres

Burg. v.d. Werffstraat 15
2581 SC Den Haag

IBAN: NL52 INGB 0008 6596 32

KvK Haaglanden 27189508

BTWnummer: 818865775 B01

Share This