0624870711 dan@lefaymagic.nl

DAGVOORZITTERSCHAP

Wij geloven in vorm en inhoud. En het is vanzelfsprekend dat je voor jouw bedrijfsmatige bijeenkomst de meest actuele en relevante onderwerpen hebt gekozen, en de meest vooraanstaande experts om die toe te lichten.

Daarnaast weten wij dat je publiek graag wordt meegenomen door iets of iemand die het totale programma kleur en smaak geeft. Iemand die de relevantie kan verbinden met interactie, en die weet hoe de spanningsboog het beste gehanteerd kan worden. Kortom, iemand die een gezicht en gevoel geeft aan je programma.

Wij bieden je dagvoorzitterschappen die perfect aansluiten bij de wens om de kostbare inhoud die je jouw klanten mee wilt geven te koppelen aan een vorm die blijft hangen. We kunnen onze magische metaforen perfect afstemmen op een spreker of programmaonderdeel. Daarnaast is een aansprekende dagvoorzitter natuurlijk in staat om als gastheer de onderwerpen samen te vatten, onderdelen in te leiden en af te sluiten, en het gesprek met het publiek aan te gaan.

Een creatieve en invoelende taak, die je niet altijd zomaar bij een enthousiaste medewerker kunt neerleggen. Laat ons je helpen om dit essentiële onderdeel in te vullen!

Dan LeFay, the illusionist, gave an excellent performance during the official opening of our new building (the Netherlands Institute of Ecology (NIOO-KNAW) last September.

Original, professional, impressive! Everybody was intrigued by the way he playfully visualized and presented our mission, our ambitions, our scientific and societal importance. He created an opening act with an absolute minimum of input from our side (about one hour of discussion!) It was just what we needed.

Bravo and many thanks Dan!!

Louise E.M. Vet

Director NIOO-KNAW

Direct contact opnemen?

Bel Karin (06-17018907) of Dan (06-24870711)

Volg ons op

Adres

Burg. v.d. Werffstraat 15
2581 SC Den Haag

IBAN: NL52 INGB 0008 6596 32

KvK Haaglanden 27189508

BTWnummer: 818865775 B01

Share This