0624870711 dan@lefaymagic.nl

Bedrijfspresentaties

Wij maken presentaties graag op maat, om je bijeenkomst aan te vullen en inspirerend te maken. We hanteren een aantal thematische modules, die kunnen worden ingezet. Er zijn immers verschillende thema’s die in diverse bedrijfstakken een grote rol spelen.

Denk daarbij onder andere aan:

  • betere verbale en non-verbale communicatie;
  • het zoeken, vinden en vasthouden van de juiste focus;
  • het verschil van mindset in leergedrag;
  • verandering en aanpassing;
  • creativiteit en out-of-the-box denken;
  • klantgerichtheid en het ervaren van diverse perspectieven;
  • inzicht in de werking van onze hersenen en ons geheugen.

Voor al deze thema’s (en nog veel meer) hebben wij metaforen in de vorm van magische illusies waardoor zo’n thema tot lang na de presentatie een levendige herinnering vormt. Niet alleen aan ons, maar vooral ook aan jouw bijeenkomst, boodschap en merknaam!

Om je een beetje richting te geven hebben wij hier drie titels van bedrijfspresentaties die wij honderden malen met succes hebben ingezet. Ze kunnen als springplank dienen om jouw thema interactief in de spotlights te brengen.

 

  • “Zuiver Zien?” Een presentatie waarin iedereen wordt geconfronteerd met hoe observatie en perceptie een grote rol speelt in samenwerking. Waarom zie jij de dingen soms anders als je collega of klant? Wat zijn de valkuilen en hoe kan je die voorkomen?
  • “Breinkracht” Onze hersenen als model voor de supercomputer die we zo graag op ons bureau zouden willen zien staan. Halen we eruit wat er mogelijk is, of staren we ons blind op alsmaar meer?
  • “De Bewuste Beïnvloeder” Iedereen gebruikt manieren om iets van de ander gedaan te krijgen. Maar hoe herken je of iemand jou verleid om iets te doen wat je eigenlijk misschien niet wilt? Waar ligt de grens tussen wat acceptabel is en wat als berekenend wordt ervaren?
Na afloop van de voorstelling in het Zaantheater heb ik veel complimenten gekregen voor de opzet, inhoud en vormgeving. Een groot deel van die complimenten ging over jouw aandeel in het programma. Men was aangenaam verrast door de moeilijke combinatie van inhoud en amusement, zeker rond een dergelijk thema als ‘eenheid in eigenheid’.

Ik vind dat je de voorstelling met je show hebt gedragen en ben je daar zeer dankbaar voor.

Nogmaals: het was klasse!

Hans Lonnee

clustermanager Zaan Primair

Direct contact opnemen?

Bel Karin (06-17018907) of Dan (06-24870711)

Volg ons op

Adres

Burg. v.d. Werffstraat 15
2581 SC Den Haag

IBAN: NL52 INGB 0008 6596 32

KvK Haaglanden 27189508

BTWnummer: 818865775 B01

Share This