0624870711 dan@lefaymagic.nl

Over LeFay Magic

Vaak horen we van onze klanten wat een unieke manier het is om inhoud van presentaties te verbinden aan magie, illusionisme en mentalisme. En om dat dan weer te koppelen aan psychologie, filosofie en communicatie! Het is ontstaan vanuit een wens en behoefte…

In ons vroegere werk in de gezondheidszorg werden we geconfronteerd met lange inhoudelijke dagen die een behoorlijk beroep deden op ons concentratievermogen en onze motivatie. In die tijd ontstond bij ons het besef dat zoiets leuker en aansprekender kon.

We zijn gaan nadenken over welke mensen ons geïnspireerd hadden met hun presentaties. En dat waren allemaal mensen die hun inhoudelijkheid hadden gekoppeld aan passie en originaliteit. En altijd heel authentiek.

Omdat mensen, sprekers en leraren het heel belangrijk vonden om hun verhaal te vertellen en daarbij niet aarzelden om hun eigen grappige, excentrieke en persoonlijke “eigenaardigheden” in het voetlicht te brengen. En dat raakt!

Onze start lag in de entertainmentwereld rond 1995. En na enkele jaren ontdekten organisatoren dat onze illusies goed aansloegen bij bedrijfsfeesten. Via die bedrijfsfeesten werden we iets later weer gevraagd om een bijdrage te leveren voor teambuilding. Daarna kwamen er productpresentaties, kick-offs, dag voorzitterschappen en uiteindelijk themapresentaties en workshops.

En het maakt niet uit hoe inhoudelijk een bijdrage van ons is. We zullen altijd de magische vorm trouw blijven om ons publiek die broodnodige dosis verwondering mee te meegeven, verwondering staat aan de basis van ware kunst en ware wetenschap.

Direct contact opnemen?

Bel Karin (06-17018907) of Dan (06-24870711)

Volg ons op

Adres

Burg. v.d. Werffstraat 15
2581 SC Den Haag

IBAN: NL52 INGB 0008 6596 32

KvK Haaglanden 27189508

BTWnummer: 818865775 B01

Share This